Scholieren & Studenten

Is taal niet echt jouw ding? Dat komt goed uit! Mijn ‘ding’ is het namelijk wel. Wil jij voorkomen dat je puntenaftrek op je cijfer krijgt, omdat je te veel spelfouten hebt gemaakt? Maar zie je na tien keer lezen je eigen foutjes niet meer? Laat mij je helpen! Ik kijk met een frisse blik naar jouw scriptie, essay of werkstuk en reken af met spelfouten, dubbele spaties en komma’s op de verkeerde plek. En de rekening? Die houd ik laag. Want het leven van een student is al duur genoeg. Tekstbureau MWwords corrigeert met veel plezier jouw teksten.

Tekstbureau MWords corrigeert

  • scripties, essays, (profiel)werkstukken
  • allerlei overige studieverslagen

Rekent af met taalfouten

Of je nu scholier of student bent, bij Tekstbureau MWords kun je onder andere terecht voor het corrigeren van jouw scriptie, essay, (profiel)werkstuk of (eind)verslag. Je hoeft niet bang te zijn dat het straks jouw tekst niet meer is, want aan de inhoud of studiespecifieke termen kom ik niet. De inhoud blijft dus altijd hetzelfde. Tijdens het redigeren van je tekst let ik op het volgende:

  • spelling
  • grammatica
  • zinsopbouw
  • interpunctie
  • inkorten van de tekst
  • consistentie
  • woordkeus

Scriptiehulp

Ik help je graag met het perfectioneren van jouw scriptie. Voorwaarde is wel dat je scriptie al helemaal geschreven is. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag of ik ook kan helpen bij het schrijven van de scriptie, of het opzetten van het onderzoek. Maar helaas is dit geen onderdeel van mijn diensten. Jouw scriptiebegeleider is degene die dit samen met jou kan doen. Zodra je de teksten af hebt, corrigeer ik je scriptie graag op het gebied van spelling, grammatica en zinsopbouw.

Tarief

Voor studenten werk ik met een vast tarief van € 0,009 per woord. Dit tarief is inclusief btw. Voor teksten tot 1.100 woorden hanteer ik een starttarief van 10,00 euro inclusief btw. De totale kosten zijn dus gebaseerd op de lengte van jouw tekst. Woorden op het voorblad en in de bijlagen, literatuurlijst en tabellen tellen niet mee.

Rekenvoorbeeld
900 woorden = 10,00 euro
2.500 woorden = 22,50 euro

Dit tarief in inclusief btw en geldt alleen voor scholieren en studenten tot 25 jaar. Om er zeker van je te zijn dat jij tot die categorie behoort, vraag ik je om een bewijs van je geboortedatum en je opleiding.

Neem contact op voor meer informatie.