Boek Betrapt

Op 11 februari 2023 is mijn debuut Betrapt gelanceerd! Een meisjesdroom die werkelijkheid is geworden. Betrapt is een thriller voor Young Adult (15+) en heeft de omvang van een novelle. Op deze pagina kun je Betrapt via onderstaand formulier (gesigneerd) bestellen en laten bezorgen. Wil je meer lezen over mijn boek? Bekijk dan hoe de media over Betrapt hebben geschreven en wat de recensies en reacties van lezers zijn!

Achterflaptekst

Een halfjaar na het overlijden van haar broertje gaat de achttienjarige Evi als au pair werken bij een Nederlands gezin in Frankrijk. Al snel merkt ze dat vader Tom erg geheimzinnig doet. Waarom sluit hij zich tot diep in de nacht op in zijn werkkamer? Heeft hij iets te verbergen? En waarom is hij altijd zo boos?

Evi is vastbesloten om te ontdekken wat er aan de hand is, maar dat gaat niet zomaar. Tom houdt haar scherp in de gaten en doet er alles aan om te voorkomen dat ze zijn geheim ontdekt. Met hulp van de knappe buurjongen Cédric komt Evi achter de verschrikkelijke waarheid. En die blijkt meer met haar te maken te hebben dan ze ooit kon vermoeden …

Bestellen

Wil je Betrapt bestellen? Leuk! Het boek (paperback) kost € 16,99 euro per stuk. Indien gewenst kan ik ‘m ook voor je signeren. Vul onderstaand formulier in en ik maak je bestelling in orde! Wil je Betrapt als eBook lezen? Dat kan! Ga daarvoor naar je favoriete online boekwinkel.

*Vul hier de naam/namen in voor een gesigneerd exemplaar; Laat je telefoonnummer achter om een Tikkie via WhatsApp te ontvangen; Of laat een andere leuke boodschap achter 🙂