Corrigeren


Ben je al best tevreden over je tekst, maar wil je er zeker van zijn dat er geen fouten meer in staan? Twijfel je aan jouw spellingscontrole en wil je een laatste check uitvoeren? Ik regel het graag voor je! Ik pak mijn spreekwoordelijke rode pen en reken af met alle spelfouten, dubbele spaties en komma’s op de verkeerde plek. Zodat jij verzekerd bent van een foutloze tekst. Tekstbureau MWords corrigeert verschillende teksten voor diverse doeleinden. Met mijn ervaring als eindredacteur voor een personeelsmagazine bij een grote uitvoeringsorganisatie, ben ik de juiste persoon voor jou.

Tekstbureau MWords corrigeert

teksten voor magazines, websites, flyers, brochures, nieuwsbrieven, etc.
blogs
redactionele artikelen (naar aanleiding van een interview)
uitnodigingen voor evenementen
sollicitatiebrieven en cv’s
scripties, essays, werkstukken: zie Scholieren & Studenten

Correcties altijd inzichtelijk

Of je nu ondernemer of particulier bent, bij Tekstbureau MWords kun je onder andere terecht voor het corrigeren van interviews, redactionele artikelen, (web)teksten en uitnodigingen. Ook als scholier of student kun je bij mij terecht voor het corrigeren van jouw scriptie, essay, werkstuk of verslag. Want soms is het gewoon fijn als iemand met een frisse blik naar je tekst kijkt. Ik neem graag jouw tekst onder de loep en zorg ervoor dat deze helemaal vrij is van schoonheidsfoutjes. Je krijgt van mij bovendien altijd te zien wát ik heb gecorrigeerd. Wel zo inzichtelijk.

Tarief

Ik werk met een vaste prijs per uur. Het aantal uren en de kosten hangen van een aantal zaken af, zoals de lengte van bijvoorbeeld een interview, de complexiteit van het onderwerp en de lengte (aantal woorden) van een artikel of websitepagina. Ik maak graag een offerte op maat voor je.

Neem contact op voor meer informatie of vraag de tarievenlijst aan.