Schrijven


Heb jij een goed verhaal te vertellen, maar vind je het lastig dit op papier te zetten? Wil je graag jouw medewerkers of klanten aan het woord laten, maar weet je niet precies hoe? Ik doe het graag voor je! Geen saaie omschrijvingen van je werkzaamheden, maar het persoonlijke verhaal achter de mensen. Daar ben ik nieuwsgierig naar. Ik ga graag het gesprek met ze aan. Heb je liever een redactioneel artikel? Ook dat kan ik voor je doen. Tekstbureau MWords schrijft verschillende artikelen voor diverse doeleinden.

Tekstbureau MWords schrijft

teksten voor magazines, websites, flyers, brochures, nieuwsbrieven, etc.
redactionele artikelen (inclusief interview)
blogs
persberichten
uitnodigingen voor evenementen en sfeerverslagen van evenementen

SEO webteksten

Optimaal vindbaar zijn op Google met je bedrijf, dat wil je uiteraard graag als ondernemer. Het is dan van belang dat je website voldoende, goede content bevat die ook nog eens optimaal door Google wordt gelezen. Oftewel: dat je website SEO-proof is. SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. SEO is een verzameling van technieken die zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing. Maar hoe doe je dit nu precies? Ik kan je daarbij helpen! Als SEO-tekstschrijver (zie certificaat) zorg ik ervoor dat je website de juiste teksten bevat.

SEO certificaat (zie pdf of weblink)

Snel, nauwkeurig en altijd op tijd

Of je nu ondernemer of particulier bent, bij Tekstbureau MWords kun je onder andere terecht voor het schrijven van interviews, redactionele artikelen, (web)teksten en uitnodigingen. Geen onderwerp is voor mij te ingewikkeld, ik duik met veel plezier in de materie en lees mij goed in. Ook denk ik graag met je mee, zodat ik je echt vérder kan helpen. Over wat jij met je teksten wilt bereiken, wie jouw doelgroep is en wat voor tekst daar het beste bij past. Ik werk snel, nauwkeurig en houd jouw deadlines altijd in de gaten.

Tarief

Ik werk met een vaste prijs per uur. Het aantal uren en de kosten hangen van een aantal zaken af, zoals de lengte van bijvoorbeeld een interview, de complexiteit van het onderwerp en de lengte (aantal woorden) van een artikel of websitepagina. Ik maak graag een offerte op maat voor je.

Neem contact op voor meer informatie of vraag de tarievenlijst aan.