Redigeren


Kun jij best een aardige tekst schrijven, maar twijfel je nog over de opbouw van het eindresultaat? Wil je er graag een frisse blik op laten werpen, maar weet je nog niet door wie? Laat mij dat voor je doen! Ik schuif met alinea’s, plaats tussenkoppen en formuleer zinnen net even anders. Maak ze korter. Of langer. Ook let ik op spelling en grammatica en zorg voor een soepel lopend verhaal. Jóuw verhaal. Want de basis blijft hetzelfde. Tekstbureau MWords redigeert verschillende teksten voor diverse doeleinden.

Tekstbureau MWords redigeert

teksten voor magazines, websites, flyers, brochures, nieuwsbrieven, etc.
blogs
redactionele artikelen (naar aanleiding van een interview)
uitnodigingen voor evenementen
sollicitatiebrieven en cv’s

Oog voor detail

Of je nu ondernemer of particulier bent, bij Tekstbureau MWords kun je onder andere terecht voor het redigeren van interviews, redactionele artikelen, (web)teksten en uitnodigingen. Ik neem jouw teksten met veel plezier onder handen en denk graag met je mee. Over hoe we jouw teksten nóg beter kunnen maken, zodat het past bij jouw doelgroep. Ik let daarbij op de kleinste details, want soms kan een kleine aanpassing een groot verschil maken. En je krijgt altijd te zien wát ik aangepast heb, zodat je zelf kunt bepalen of je het met mij eens bent. Wel zo duidelijk.

Website-check

Heb jij je eigen website gemaakt en gevuld met teksten en wil je graag dat iemand met je meekijkt of het allemaal klopt? Ik help je graag! Met mijn ervaring als webredacteur en eindredacteur van een intranet, weet ik precies waar een goede website aan moet voldoen. Ik check voor jou of de teksten duidelijk zijn, of er informatie ontbreekt (of juist kan worden weggelaten), of alle linkjes werken en of de indeling logisch is. Mijn eigen website heb ik ook zelf gemaakt, maar het is toch fijn als iemand met een frisse blik een laatste check uitvoert.

Tarief

Ik werk met een vaste prijs per uur. Het aantal uren en de kosten hangen van een aantal zaken af, zoals de lengte van bijvoorbeeld een interview, de complexiteit van het onderwerp en de lengte (aantal woorden) van een artikel of websitepagina. Ik maak graag een offerte op maat voor je.

Neem contact op voor meer informatie of vraag de tarievenlijst aan.